Liczba postów: 594
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
03-10-2010, 21:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2012, 21:36 przez Andyseb.)
16 października akcja sprzątania cmentarza w Wiączyniu Dolnym. Jeśli ktoś spoza Stowarzyszenia Eksploracyjno-Historycznego "Grupa Łódź" ma ochotę się przyłączyć serdecznie zapraszamy. Szczegóły podam w najbliższych dniach.
Polak nie pyta ilu jest wrogów, tylko gdzie oni są!
Możesz się zabrać ze mną , o ile dotrzesz na Lotniczą lub mogę cię zabrać gdzieś po drodze np. przy Włókniarzy(obecna J.Pawła II).
Ale to byśmy się zmawiali dopiero po niedzieli bo różnie to może być do tego czasu.
Reputacja:
0
Dzięki za reedycję ale ten wątek gunship miał przykleić jako ogłoszenie. Pewnie mnie nie zrozumiał :-D
Reputacja:
0
Teraz już wiem. ;-)
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Czy narzędzia pracy są zapewnione,czy trzeba kombinować swoje?
Pytam,ponieważ bardzo chciałbym przyjechać,choć nie wiem czy będę miał wolną sobotę.
Pozdrawiam
Powyższy post został utworzony wyłącznie ze zrecyklingowanych literek najwyższej jakości,poddanych procesowi starannej selekcji.
Reputacja:
0
Niestety sprzęt własny. Grabie, sekatory, wkrętarki, kosy spalinowe.
Xanadu i jak chcesz się ze mną zabrać??Bo nie kontaktujesz sie jak deklarowałeś
Liczba postów: 773
Liczba wątków: 116
Reputacja:
0
Kapota.
Teść (jeszcze przyszły więc muszę się grzecznie zachowywać :-> ) zaplanował sobie zwożenie od dzisiaj materiałów na fundamenty naszego "domowego ogniska" i nie da się od tego za nic wykręcić :/
//edit
Już wczoraj się wyjaśniło, ale jakoś tak sprawnie pomyliłem wątki i nie tu dopisałem.
Liczba postów: 618
Liczba wątków: 53
Reputacja:
3
Cześć.W związku z tym że na ogniska zlotowe potrzebne jest drewno a jest okazja pozyskać go trochę z przed cmentarza w Wiączyniu na najbliższą sobotę potrzebnych jest paru chętnych do wycinki.Roboty nie ma dużo bo połowa jest już wycięta , wystarczy dokończyć.Początek akcji godz.9.Kto jest chętny ?????
odhaczam się razem z piłą - chyba że będzie lało lub wyniknie coś nieprzewidzianego