Liczba postów: 788
Liczba wątków: 192
Reputacja:
0
Nie jestem specem od tematu, ale ci żołnierze z plakatu to mi bardziej wrzesień 39 przypominają niż listopad/grudzień 1914. Mylę się?
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/362...a-material
Dajmy Polakom zwalczać się wzajemnie. Nie ma lepszej metody. Wskutek przyczyn politycznych sami eliminują spośród siebie tyle ważnych dla konspiracji figur, ile my nigdy nie moglibyśmy wytłuc [...]
SS-Oberführer W. Bierkamp
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 26
Reputacja:
3
Niestety jest to kolejny dowód na to, że dziennikarzom i niektórym "znawcom" przydałby się szybki kurs historii...Dla mnie żenada na całego
Liczba postów: 760
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Grafik płakał jak projektował...
Reputacja:
0
(31-10-2014, 16:00)Domin napisał(a): Zwróćcie uwagę na coś, co znajduje się pod czerwoną latarnią
A może szybki konkurs - zgadnij co to? Ja obstawiam na czołg wyłaniający się z mgły.
Mi też się wydawało, że to czołg
Dajmy Polakom zwalczać się wzajemnie. Nie ma lepszej metody. Wskutek przyczyn politycznych sami eliminują spośród siebie tyle ważnych dla konspiracji figur, ile my nigdy nie moglibyśmy wytłuc [...]
Liczba postów: 1,232
Liczba wątków: 95
Reputacja:
1
Ktoś ładnie "popłynął"...
Jak Feniks z popiołów......
Reputacja:
0
Ten czołg to chyba TKS. Pisałem do Michała Jagiełły ale on już oficjalnie nie robi w turystyce. Obiecał zadzwonić do koleżków z DŁ. Odpowiedzi od admina strony internetowej, którą promuje plakat też nie dostałem