22-12-2009, 18:34
a gdzie dokładniej kopałeś może jakiś wspólny wypad?/
...---...---...---...
Pamiątki po II Wojnie Światowej w Rąbieniu
|
28-12-2009, 11:20
Ogólnie kopałem na ugorkach,które znajdują się na lewo od ul.Pańskiej(w kierunku Niesięcina).Wypad owszem,tylko pogoda troszkę figlarna
![]()
Powyższy post został utworzony wyłącznie ze zrecyklingowanych literek najwyższej jakości,poddanych procesowi starannej selekcji.
29-12-2009, 14:07
speed mieszkasz gdzieś tam niedaleko ja mam tam działkę zazwyczaj jestem tam nie regularnie może jakiś spontaniczny wypad????
...---...---...---...
29-12-2009, 15:55
:construction:
Powyższy post został utworzony wyłącznie ze zrecyklingowanych literek najwyższej jakości,poddanych procesowi starannej selekcji.
29-12-2009, 15:57
Do Rąbienia mam rzut beretem.W sumie to można gdzieś wyskoczyć,tylko z czasem u mnie krucho.
24-09-2011, 14:58
-niedaleko krańcówki w Rąbieniu przy drodze w stronę Woli po wojnie była mogiła ubitego żołnierza niemieckiego,aktualnie miejsce jest nie do rozpoznania:podobno psiaki się do niego dobrały zanim go pochowali
-na skrzyżowaniu dróg z aleksandrowa do lutomierska z tą na zgniłe błota ,ruscy dorwali niemiecką kolumnę wojskowa,sporo sprzętu tam po sobie pozostawili |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|